Verzenden & retourneren

We streven ernaar om alle bomen & planten met onze eigen bezorgservice persoonlijk bij u aan te bieden, in 80% van de gevallen zal onze eigen bezorger dus bij u aan de deur komen. Planten versturen in een doos die dan ruw behandeld wordt bij het sorteercentrum vinden wij geen goede optie, dit proberen we dus zoveel mogelijk te vermijden. Bij bezorging met onze eigen bezorgers bent u tevens in de gelegenheid om nog plantgerelateerde vragen te stellen, ze hebben allemaal groene vingers.

Hele kleine bestellingen met bijvoorbeeld èèn enkele agave of decoratiematerialen verzenden we met PostNL.

Met onze bezorgservice bent u er zeker van dat de planten onbeschadigd aankomen en onze bezorger tevens de moeite neemt om de planten netjes weg te zetten. Er zitten geen restricties aan de afmetingen van de bomen, alleen bij de grote en zware bomen is een klein beetje hulp wenselijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan een grote Olijfboom.

 

 

 

Retourneren: 

 

U heeft als consument een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten* voor uw rekening. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Hoewel niet verplicht, wordt het gewaardeerd als u een reden opgeeft, zodat wij onze service kunnen verbeteren. Indien er problemen zijn met de boom of plant wanneer deze bij u aankomt gelieve meteen contact met ons op te nemen.

Let op! Zodra een boom of plant uitgeplant of omgepot is, kan deze niet meer retour! 

Indien de gehele order teruggestuurd wordt, wordt het volledige orderbedrag gecrediteerd, inclusief verzendkosten. Echter zijn de kosten voor het retour sturen, dus van uw huis terug naar ons bedrijf, voor uw eigen rekening. Hier kan een uitzondering op gemaakt worden indien er bijvoorbeeld problemen zijn geweest met de levering. U dient hiervoor wel eerst contact met ons op te nemen. Wanneer het retour product bij ons aankomt, storten wij het orderbedrag binnen 14 dagen terug. 

 

Retouradres:

 

Tropical-desire 

Graafschap megenstraat 4 B

5061 XS Oisterwijk

Noord Brabant, Nederland

Tel: 0031 (0) 657953998

www.tropical-desire.com

[email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »